Plan of bericht | prikbord
25 november | 16:48 uur
Zondagse wandeling
Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Daarom biedt de Stichting Gezond Natuur Wandelen elke week op vaste tijden en plekken wandelingen aan in de natuur of het gemeentelijk groen. Deze wandeling is echter alleen op de 3de ZONDAGMIDDAG van de maand. (Zie de website van deze Stichting of kijk voor deze wandeling op Facebook bij evenementen in de groep Groen Dichterbij 071 )

Startlocatie: Station Lammerschans, Kamerlingh Onnesplein, 2313VL Leiden
Verzamelen bij het groentestalletje aldaar.
Aanvang 14:00 uur.

De wandeling duurt ongeveer een uur en gaat in een rustig tempo. Onderweg is er aandacht voor de natuur en voor gezelligheid. Deelname is gratis. Daarbij is er gelegenheid om samen koffie of thee te drinken. Uiteraard op eigen kosten. Waarna we weer terug wandelen naar het beginpunt.

Voor deze groep worden er ook nog wat vrijwilligers gezocht. Zoals iemand die wat over de natuur kan vertellen. Maar ook andere taken zijn mogelijk. Daarbij is ook het sociale aspect erg belangrijk. Via de website van Gezond Natuur Wandelen kunt u meer informatie vinden. Andere groepen wandelen weekelijks, deze groep wandelt 1x per maand.

Groetjes van Silvia
en de rest van het wandelclubje (zie foto van ons alhier)
www.gezondnatuurwandelen.nl

 
lees verder
zo 19 dec
14:00 - 16:00 uur
Gezond Natuur Wandelen lees meer